Δύναμη
Μυική Μάζα
Αποκατάσταση μυών

Τι είναι η Whey Titans with beef?

Η Whey Titans with beef εφοδιάζει τον οργανισμό μ' ένα ευρύ προφίλ αμινοξέων, που είναι οι απαραίτητες δομικές μονάδες που χρησιμοποιούνται για την οικοδόμηση του ιστού μυών. Επιπλέον, θεωρείται μια "πλήρης πρωτεΐνη" καθώς περιλαμβάνει μια υψηλή συγκέντρωση στα 9 βασικά αμινοξέα τα οποία πρέπει να λαμβάνουμε από την τροφή και χρησιμοποιούνται από τον οργανισμό για να συνθέσουν τα υπόλοιπα αμινοξέα. Η Whey Titans with beef απαιτείται για τη βέλτιστη ανάπτυξη του μυϊκού ιστού και την αποκατάσταση του μετά από μια έντονη προπόνηση καθώς ιδιαίτερα η προπόνηση με βάρη τοποθετεί τους μυς σας σε μια αναβολική κατάσταση και αυξάνει τη ζήτηση πρωτεϊνών από τον οργανισμό.

Πλεονεκτήματα

  • Στηρίζει τις ανάγκες του οργανισμού σας σε πρωτεΐνη
  • Προωθεί την μυική σας ανάπτυξη
  • Βελτιώνει το ρυθμό μυικής αποκατάστασης μετά την άσκηση
  • Σας βοηθά να αποκτήσετε περισσότερη δύναμη και αντοχή
Αγορασε το

Περιεκτικότητα

Στον πίνακα φαίνεται η υψηλή διατροφική αξία στην κατανάλωση μιας δόσης whey Titans with beef σε σχέση με μια μερίδα μπριζόλα ή μια μερίδα κοτόπουλο. Στα 30γρ Titans λαμβάνουμε 23γρ πρωτεΐνης, 2.5γρ κρεατίνης και μόλις 2γρ λιπαρών.
Σημείωση: Οι περιεκτικότητες που αναγράφονται στην μπριζόλα και στο κοτόπουλο θα είναι μικρότερες όταν μαγειρευτούν. Aνάλογα τον χρόνο μαγειρέματος τα κρέατα χάνουν την διατροφική τους αξία.

whey beef chart

Partners